A Performance Academy

Workshops & (Online) Masterclasses

Blijven leren in een veranderend zorglandschap

Performance Behavior – Think LEAN

U zet de prestaties van uw team en medewerkers centraal. U wilt er alles aan doen om als projectleider, manager of afdelingshoofd een faciliterende en ondersteunende rol aan te nemen. Misschien wilt u zelfs meer dan dat. U wilt uw mensen inspireren en u wenst hen voor te gaan in een nieuwe manier van denken en werken. De principes van Lean Thinking & Performance Behavior geven u alle handvatten om te leren wat er nodig is om het gedachtengoed achter ‘continuous improvement‘ in het DNA van uw organisatie te krijgen en om het (prestatie)gedrag van uw medewerkers in lijn te brengen met de organisatiedoelen. In deze training vloeien theorie en praktijk naadloos in elkaar over.

Duur: 3-4 uur | Doelgroep: (Project-) Managers & Leidinggevenden | Deelnemers: min 6 tot max 12 | Kosten: €125 p.p. (excl. BTW) of € 1250 (excl. BTW) per team

NB: Trainingen vinden standaard in-company plaats. Mocht u voor uw organisatie op zoek zijn naar een externe trainingslocatie, dan kunnen we u hier (tegen een meerprijs) in faciliteren.

Aan de slag met deze training?

Boek nu!

In deze training leert u…

 • de basisprincipes achter ‘Lean thinking’, Lean Management en ‘continuous improvement’
 • wat de drijvende elementen achter ‘performance behavior’ zijn en hoe u gericht kunt sturen op prestatiegedrag
 • hoe u als manager een cultuur kunt creëren gericht op continu verbeteren en betere resultaten
 • het inzetten van policy deployment (x-matrix) en A3 als instrumenten voor performance

GEDRAG & TEAMPRESTATIES

Van compliance naar performanceAls u op een duurzame manier het prestatieniveau van uw team wilt verbeteren, dan zult u nader moeten onderzoeken wat ten grondslag ligt aan het gedrag van de teamleden(dat wat ze wel of niet doen). Met organizational behavior management (OBM) kan dat! In deze training leert u de basisprincipes kennen van beloning (positieve bekrachtiging) en sancties (negatieve bekrachtiging). Na deze training bent u in staat om samen met uw mensen op constructieve wijze de prestaties stapje voor stapje naar een hoger niveau te brengen.

Duur: 3-4 uur | Doelgroep: (Project-) Managers & Leidinggevenden | Deelnemers: min 6 tot max 12 | Kosten: €125 p.p. (excl. BTW) of € 1250 (excl. BTW) per team

NB: Trainingen vinden in-company plaats. Mocht u voor uw organisatie op zoek zijn naar een externe trainingslocatie, dan kunnen we u hierin (tegen een meerprijs) in faciliteren.

Aan de slag met deze training?

Boek nu!

In deze training leert u…

 • het ABC-model van gedragsanalyse toe te passen
 • hoe u gewenst gedrag formuleert/specificeert
 • met welke beïnvloedingsstrategieën u hier stapsgewijs naartoe werkt
 • een eigen plan schrijven waarmee u in uw organisatie aan de slag kunt

Online Masterclasses

Tijden veranderen. De manier waarop wij informatie verzamelen en toepassen zijn onderhevig aan drastische wijzigingen. We leren de hele dag. De informatie ligt letterlijk aan onze vingertoppen. Dit vraagt ook een andere manier van trainen en ontwikkelen. Performance Support draait om het beschikbaar hebben van kennis en deskundigheid wanneer u dat nodig heeft. U zit met een lastig vraagstuk; u zoekt inspiratie of ideeën; u wilt brainstormen met een groep vakgenoten of deskundigen. Dan zit u niet te wachten op dure workshops met wachttijden van weken of maanden. Dan wilt u zo snel mogelijk aan de slag

Uperform biedt een selectie aan masterclasses waarin u fundamentals (basics) of deep dives aangeboden krijgt. ‘Fundamentals’ zijn ideaal voor (startende) middenkader leidinggevenden. ‘Deep Dives’ zijn zeer geschikt voor deelnemers met meer management ervaring of voor deelnemers met reeds aanwezige basiskennis. Sessies duren 1-2 uur en zijn praktijkgeoriënteerd. 

Duur: 1-2 uur | Doelgroep: Teamleiders en Managers Zorg | Deelnemers: min 6 tot max 12 | Kosten: €125 p.p. (excl. BTW) of € 1250 (excl. BTW) per team

NB: Trainingen vinden online plaats. Beschikbaarheid op aanvraag

Masterclasses (Fundamentals)

 • De Top 10 leidende management theoriën & modellen
 • Next Generation Management (Future Leaders)
 • Beïnvloedingsstrategiën
 • Lean Management (Basics)

 

Masterclasses (Deep Dives)

 • Het stimuleren van employee performance engagement
 • Veranderende paradigma’s in een veranderend zorglandschap
 • Innovatie in de zorg

 

 

 

GEZAMENLIJK VOORUIT!

Roepende in de woestijn? Niet met UPerform!

Goede trainingen hoeven niet duur te zijn. UPerform wil voor alle leidinggevende in de zorg laagdrempelig ontwikkeling en opleiding beschikbaar maken. Een continue lerende managementlaag zorgt voor betere resultaten op team en organisatieniveau.

De trainingen zijn opgezet vanuit de gedachte dat ‘transformatie’ begint bij ‘inspiratie’. UPerform brengt teams samen om geïnspireerd te worden door inzichten die door jaren heen zijn verzameld uit praktijk en (wetenschappelijk) onderzoek. Door hier zelf kennis van te nemen, ontwikkelt u een kritische kijk op uw eigen praktijk.

Daar waar men op managementvlak vaak intuïtief te werk gaat, laat onderzoek zien dat er juist fundamentele basisprincipes (‘best practice’) ten grondslag liggen aan vele vormen van prestatieverbetering. Door gezamenlijk kennis te nemen van deze fundamenten, bent u als leidinggevende en organisatie beter in staat goede keuzes te maken en uw gezamenlijke visie verder aan te scherpen. Eerst de goede dingen doen, dan de dingen goed doen.

Daarna kunt u echt als team aan de slag om te leren van wat er in uw organisatie wel of juist niet gebeurt om het gedrag van uw medewerkers ten positieve te beïnvloeden. Aan het eind van de trainingen ontvangt u (per mail) de presentatie en evt. templates zodat u op elk moment uw kennis weer kunt opfrissen. Tevens mag u altijd, vrijblijvend en kosteloos, contact met opnemen wanneer u in de praktijk tegen vragen of uitdagingen aanloopt. Zo helpt UPerform u graag om uw doelen te halen!